BLOG

9 thoughts on “BLOG”

  1. Hi All,
    I just finished setting up my system using OS X.
    On the surface, all looks good. However, when I hit “start”, the system counts
    down 3,2,1… GO!
    However, my magnets aren’t getting the dials to move, or update anything on the screen.
    I’ve played with this for hours now, and haven’t made any progress. Anyone have any ideas? Thanks.

    1. Below is my .cfg file.
      Thanks so much.

      # Config file for serproxy
      # See serproxy’s README file for documentation

      # Transform newlines coming from the serial port into nils
      # true (e.g. if using Flash) or false
      newlines_to_nils=true

      # Comm ports used
      comm_ports=1,2,3,4

      # Default settings
      comm_baud=19200
      comm_databits=8
      comm_stopbits=1
      comm_parity=none

      # Idle time out in seconds
      timeout=3000

      # Port 1 settings (ttyS0)
      net_port1=5331

      # Port 2 settings (ttyS1)
      net_port2=5332

      # Port 3 settings (ttyS2)
      net_port3=5333

      # Port 4 settings (ttyS3)
      net_port4=5334

      serial_device1=/dev/cu.usbserial-A7005NV3

  2. Hi, just got all setup ,program is running but im not picking up anything from my rollers and the pointers are not running, also the 3,2,1 go is working but the go is staying sticking to the screen.
    I followed a link to find the port number and added that as said for windows.
    any ideas on what to look at next
    Thanks Wayne

    1. Mac or Win? It sounds like you don’t have serproxy setup correctly. Can you verify that is working first before running GFX?

  3. Hi all, i am just starting out on the roller racing journey, similar issue as scotlandleman I have set everything up as per instructions but it counts down to go, but doesnt ‘go’. Any help much appreciated.
    The .cfg file is showing:

    timeout=3000
    newlines_to_nils=true

    comm_ports=1,2,3,4

    serial_device2=COM2
    net_port2=5331
    comm_baud2=115200
    comm_databits2=8
    comm_stopbits2=1
    comm_parity2=none

    I am using windows 8.
    Any help much appreciated as we are holding it on the 4th May.
    Thanks

Comments are closed.

A front-end for the Opensprints hardware.

%d bloggers like this: